Lahjat

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

LAHJAT - MUISTA TYYLILLÄ

Lahjalla ilmaistaan arvostusta, kiitollisuutta tai välittämistä. Yksilöllinen ja saajalleen mieluisa lahja vahvistaa ihmissuhdetta, luo iloa ja antaa merkityksellisiä muistoja. Yritys- ja ammatillisessa ympäristössä lahjat voivat myös edistää liikesuhteita, kannustaa ja motivoida sekä vahvistaa brändiä ja mainetta.

Näytä lisää

LAHJOJEN KAIVERRUS

Tyylikäs ja yksilöity lahja viimeistellään kaiverruksen avulla. Kaiverrus tehdään joko kaiverruslaatalle tai suoraan tuotteeseen. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti. Kaikkiin lahjoihin voidaan myös kaivertaa tai painaa oma logosi.

LAHJAT OMALLA LOGOLLA

Lahja on tietysti sitä juhlavampi ja arvokkaampi mitä yksilöllisempi se on. Lahjavalikoimamme tarjoaa edullisen mutta arvokkaan tavan muistaa läheistä tai esimerkiksi yhteistyökumppania. Kaikkiin lahjoihin voidaan kaivertaa tai painaa oma logosi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.