Mitalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Mitalit kaikille!

Urheilijat, kuntoilijat ja kilpailijat – kaikki ovat mitalin arvoisia. Valikoimastamme löydät mitalit kaikenlaiseen palkitsemiseen ja muistamiseen, edullinen hintatasomme takaa sen, että mitalin voi ripustaa vaikka jokaisen osallistujan kaulaan.

Yksittäisen kaiverretun mitalin hinta alkaen 10€.

Kaikkiin mitaleihimme voit valita lajimerkin lähes kahdensadan erilaisen urheilulajin joukosta. Ja jos haluat yksilöllisemmän palkinnon, voimme painaa oman logosi lajimerkin paikalle. Mitalin hintaan sisältyy myös mitalinauha, perinteisen sinivalkoisen nauhan lisäksi voit valita värin kymmenistä muista värivaihtoehdoista. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa nopeasti verkkokaupastamme! Lähetämme tilauksesi sinulle nopeasti, ja voit halutessasi myös noutaa verkkokaupan tilauksesi myymälästämme Vallilassa.

Näytä lisää

Mitalit lajimerkillä tai omalla logolla

Mikä tahansa urheilulajisi onkaan, löydät meiltä sopivat mitalit. Voit valita oman lajisi lähes kahdensadan lajimerkin joukosta. Urheilumerkkien lisäksi meillä on lajimerkit sijaluvuille 1-8 ja vuosilukumerkki sekä joitakin muita yleismerkkejä, jos oman lajisi urheilumerkki sattuisi puuttumaan. Löydät meiltä myös upeat mitalit erikoistilanteisiin, kun haluat palkita vaikkapa supersankarin tai rakkaimpasi.

Silloin kun haluat erottua joukosta, kannattaa harkita myös mahdollisuutta tilata mitalit omalla logolla. Voimme painaa tai kaivertaa logosi ja liittää sen mitaliin lajimerkin paikalle.  Erityisen hienon mitalin saat omasta valokuvasta, voimme painaa vaikkapa lemmikkisi kuvan tai jonkin mukavan muiston mitaliin. Katso lisätietoa oman logon liittämisestä mitaliin.

Mitalin kaiverrus

Tilaa mitalit kaiverrettuina tai ilman kaiverrusta. Mitalin saajalle kaiverrus kertoo ikuisesti sen mistä mitali on voitettu. Tapahtuman nimi tai vuosiluku, tai mitä tahansa muuta toivotkin, ammattitaitoiset ja kokeneet kaivertajamme ja kultaseppämme kaivertavat niin mitalit kuin muutkin palkintoesineet tyylikkäästi ja toiveesi mukaan.

Yksilöllinen oma mitali

Olipa tarkoituksesi sitten kiittää jokaista urheilijaa osallistumisesta, muistaa kumppaneita yhteistyöstä tai palkita lajiensa parhaat ja ansioituneimmat, meillä on sinulle ratkaisu. Me suunnittelemme ja toteutamme vankalla ammattitaidolla juuri tarpeeseesi parhaiten sopivan mitalin. Oma design-mitali voi olla melkeinpä minkä muotoinen tahansa ja mitalinauhan ulkonäössäkin käytännössä vain mielikuvitus on rajana. Ja nauhan voi jättää poiskin, jolloin mitalin voi ojentaa sellaisenaan tai tarkoitukseen valitussa mitalirasiassa. Oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo aika pienilläkin tilausmäärillä. Ota meihin yhteyttä, kerromme sinulle lisää!

Mitalit netistä – Palkintotukku.fi

Palvelemme sinua kaikissa mitaliasioissa. Tilaa mitalit helposti verkkokaupassamme, voit valita toimituksen Matkahuollon kautta tai noutaa tilauksesi myymälästämme. Myymälämme on avoinna arkisin klo 9-17, ja verkkokaupassa tilaat 24/7. Valmistamme tilauksesi nopeasti ja huolellisesti toiveesi mukaan. Tervetuloa mitaliostoksille palvelevaan palkintokauppaan! Palvelemme sinua Helsingin Vallilassa, olet aina tervetullut tutustumaan mallistoomme myös myymäläämme.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.