Salibandypalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

SALIBANDYPALKINNOT

Salibandymitalit, tsempparipalkinnot ja salibandypokaalit – meiltä löydät kaiken tarvittavan palkitsemiseen. Palkitset mitaleilla koko joukkueen ja kaikki turnaukseen osallistuvat, tsempparipalkinnot jaat heille, jotka ovat erottuneet erityisesti positiivisella panoksellaan ja komea pokaali on mainio tapa palkita parhaat joukkueet. Pokaali ei ole pelkkä materiaalinen esine, vaan se on symboli siitä, että joukkue on ollut paras kilpailussa. Kauden päätteeksi jokainen ansaitsee kiitokset kauden panoksesta, ja oman lajin palkinto muistona mukavista harjoitus- ja kisahetkistä on erinomainen tapa päättää kausi.

Näytä lisää

SALIBANDYPALKINNOT OMALLA LOGOLLA

Jos palkinnossa on paikka lajimerkille, voimme sijoittaa palkintoon lajimerkin sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi originaalin mukaisesti nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle. Usein logo voidaan painaa tai kaivertaa myös palkinnon jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@palkintotukku.fi tai 09 728 7330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

SALIBANDYPALKINTOJEN KAIVERRUS

Jääkiekkopalkinnot yksilöidään kaiverruksella. Kaiverramme toivomasi tekstin tai logon palkintoon kiinnitettävälle kaiverruslaatalle.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.