Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä täältä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

1. Kuinka pitkä toimitusaika palkinnoilla on?

Toimitamme palkinnot suoraan omasta varastosta, joten toimitamme palkinnot tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Yleensä kannattaa kuitenkin varata muutama työpäivä toimitusaikaa, sillä joskus tuotantomme voi olla hyvinkin ruuhkautunut. Erikoistilaustuotteiden, kuten ansiomerkkien ja erikoismitalien toimitusaika on muutamia viikkoja.

2. Voinko noutaa verkkokauppatilaukseni myymälästä?

Kyllä vain, olet tervetullut noutamaan tilauksesi myymälästämme Teollisuuskadulta liikkeemme aukioloaikoina, arkisin klo 9-17. Lauantaisin ja sunnuntaisin liikkeemme on suljettu.

3. Toimitatteko tilauksia postiennakolla?

Emme lähetä tilauksia postiennakolla. Lähetämme kaikki tilaukset Matkahuollon kautta. Toimitamme laskulla luottokelpoisille yrityksille ja yhdistyksille. Yksityishenkilöille lähetämme ennakkolaskun, ja toimitamme tilauksen kun laskun suoritus näkyy pankkitilillämme. Voit myös maksaa tilauksesi noutaessasi sen myymälästämme.

4. Voinko muuttaa tai perua tilaukseni

Voit muuttaa tilaustasi jos tilausta ei ole vielä otettu tuotantoon.Tilauksen peruminen on myös mahdollista mikäli tuotteisiin ei ole vielä ehditty tehdä kaiverruksia tai muita yksilöiviä muutoksia. Tämänkin jälkeen voit perua tilauksesi, mutta tuotteet joita ei voida käyttää uudelleen sekä muutoksista aiheutuvat kustannukset (esim. kaiverrukset ja kaiverruslaatat) joudut valitettavasti maksamaan. Ota meihin tarvittaessa mahdollisimman pian yhteyttä.

5. Voinko palauttaa tai vaihtaa tilaamani palkinnot?

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi palkinnot, ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse: myynti@palkintotukku.fi. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kaiverretuilla tai muuten yksilöidyillä (esim. lajimerkillä merkityt palkinnot) tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

6. Kuinka kaiverrus tehdään palkintoihin?

Yleensä kaiverrus tehdään tietokoneohjatusti timantti- tai laserkaiverruksella kaiverruslaatalle tai suoraan tuotteeseen. Kiertopalkinnot kaiverretaan tietokoneohjatusti tai käsikäyttöisellä kaiverruskoneella. Tarjoamme myös kattavasti kaiverruspalvelua monenlaisiin tuotteisiin ja moniin eri materiaaleihin. Lisätietoa kaiverruksesta löydät kaiverrukset-sivulta.

7. Haluamme tapahtumaamme oman mitalin, kuinka etenemme?

Aivan aluksi, soita tai lähetä sähköpostia. Autamme tarvittaessa mitalin suunnittelussa, materiaalin valinnassa ja muussa ideoinnissa. Täysin yksilöllisesti valmistetun mitalin toimitusaika on muutamia viikkoja, koko prosessiin kannattaa varata siis reilusti aikaa.

Kuinka pitkä toimitusaika palkinnoilla on?

Yleensä noin viikon verran, mutta tarvittaessa toimitamme nopeamminkin, jopa tilauspäivänä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, mainitse siitä erikseen tilauksen yhteydessä.