Tilaustuotteet

Yksilöllisiä palkintoja

Omat mitalit, ansiomerkit, pinssit, viirit, patsaat…
Kun haluat palkita ja muistaa yksilöllisesti, meillä on sinulle ratkaisu.

Oma mitali

Olipa tarkoituksesi sitten kiittää jokaista urheilijaa osallistumisesta, muistaa kumppaneita yhteistyöstä tai palkita vain lajiensa parhaat ja ansioituneimmat, meillä on sinulle ratkaisu.
Me suunnittelemme ja toteutamme vankalla ammattitaidolla juuri tarpeeseesi parhaiten sopivan mitalin.
Oma design-mitali voi olla melkeinpä minkä muotoinen tahansa ja mitalinauhan ulkonäössäkin käytännössä vain mielikuvitus on rajana. Toki nauhan voi jättää poiskin, jolloin mitalin voi halutessaan ojentaa vastaanottajalleen tarkoitukseen valitussa rasiassa. Oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo kohtuu pienilläkin tilausmäärillä.
Ota yhteyttä – kerromme sinulle lisää mielellämme!

Ansiomerkit

Organisaation tai yrityksen oma ansiomerkki on erinomainen ja arvokas tapa palkita henkilöstöä ja seura- tai järjestöaktiivia vuosikymmenten työstä. Ansiomerkkien materiaali on yleensä pronssi, hopea tai kulta ja usein se valmistetaan yrityksen tai yhteisön logon pohjalta. Suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisiä ansiomerkkejä ja muita merkkejä vuosikymmenten ammattitaidolla.

Pinssit

Seuran tai organisaation logolla varustettu pinssi on helppo ja mukava tapa muistaa jäseniä ja aktiiveja ahkeroinnista. Pienet seuratunnukselliset muistoesineet luovat yllättävän helposti yhteenkuuluvuuden tunnetta koko yhteisöön.

Olemme toteuttaneet aikojen saatossa lukemattomia määriä erilaisia pinssejä seuroille, yrityksille, organisaatioille ja yhteisöille.

Mikäli oma organisaatiosi kaipaa pientä ja edullisempaa, uniikkia muistoesinettä, käänny rohkeasti puoleemme.

Viirit ja pöytästandaarit

Perinteikkäät vaihtoviirit ja pöytästandaarit kuuluvat myös perusvalikoimaamme.
Yhdistysten, urheilu- ja sukuseurojen, kiltojen ja organisaatioiden logoin ja tunnuksin koristellut kankaiset viirit ja standaarit ovat perinteikäs tapa muistaa jäseniä.

Huomaathan, että tässä on vain pieni otanta yleisimmin kysytyistä tilaustuotteistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme on vuosien saatossa luonut eri tarkoituksiin mitä erilaisimpia yksilöllisiä lahja- ja palkitsemistuotteita. Näistä muutama esimerkki alla.