Seinätaulut

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

SEINÄTAULUT

Tyylikkäät ja hienosti viimeistellyt puiset seinätaulut ovat upeita vaihtoehtoja muistamiseen ja palkitsemiseen. Arvokas puutaulu on aina arvostettu palkinto, joka ilahduttaa saajaansa. Usein tauluja annetaan myös lahjaksi merkkipäivänä tai haluttaessa kiittää ja palkita ansioituneita yhdistyksen jäseniä tai muita aktiiveja. Kuukauden työntekijä –taulut ovat nykyään myös hyvin suosittuja, niitä voidaan valmistaa myös puutauluistamme, joko yksilöllisesti suunniteltuna omalla logolla varustettuna tai pelkistetympänä versiona tekstikaiverruksen kera. Taulut voidaan ripustaa seinälle tai sijoittaa kirjahyllyyn joko itsekseen tai erillisen tuen varaan. Joissakin tauluissa on kiinteä tuki takana.

Näytä lisää

SEINÄTAULUJEN KAIVERRUS

Tyylikkäät palkinnot viimeistellään kaiverruksen avulla. Kaiverrus tehdään joko kaiverruslaatalle tai suoraan tuotteeseen. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti. Kaikkiin palkintoihin voidaan myös kaivertaa tai painaa oma logosi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.