Lasi- ja puupalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Säihkyvä lasipalkinto ja lämmin puupalkinto

Lasipalkinto on tyylikäs ja aikaa kestävä valinta, joka sopii hyvin lahjaksi, palkinnoksi tai huomionosoitukseksi. Lasipalkinnot muistuttavat palkittuja hillitysti välkehtien hienoista hetkistä ja sopivat mainiosti säilytettäväksi niin kotona kuin työpaikallakin. Palkinnon saaja arvostaa eleganttia palkintoaan varmasti!

Kansainvälisistä gaaloista ja muista suurista palkitsemistilaisuuksista tutut lasipalkinnot ovat löytäneet tiensä myös Suomeen ja niillä palkitaan niin yrityksen henkilökuntaa ja sidosryhmiä kuin menestyneitä urheilijoitakin. Lasipalkinto on myös arvokas tapa muistaa vaikkapa syntymäpäiväsankaria tai yhdistyksen puuhahenkilöä. Lasinen palkinto on tyylikäs valinta mihin tahansa palkitsemisjuhlaan tai gaalaan. Valitse valikoimastamme tarkoituksiinne sopiva lasipalkinto ja suunnittele ytimekäs teksti palkintoon.

Puupalkinto on kaunis ja lämminhenkinen palkintovaihtoehto. Puupalkintojemme materiaali on kaunis kotimainen koivu, joka on myös ekologinen valinta palkitsemiseen. Puupalkinto on arvostettu tunnustus, joka sopii jaettavaksi erilaisissa kilpailuissa, tapahtumissa tai ansioituneiden saavutusten tunnustamiseksi. Puu symboloi kestävyyttä, luonnonläheisyyttä ja perinteitä, mikä tekee puupalkinnoista erityisen arvostettuja. Puun käyttäminen materiaalina palkinnoissa on ekologisesti kestävää ja ympäristöystävällistä. Lisäksi puupalkinnot ovat kauniisti muotoiltuja ja viimeisteltyjä, mikä tekee niistä sekä visuaalisesti houkuttelevia että ainutlaatuisia. Saadessaan puupalkinnon voittaja tuntee ylpeyttä ja kunniaa, sillä se symboloi hänen saavutustensa tunnustamista ja arvostusta. Puupalkinnot ovat siis arvokkaita symboleja, jotka juhlistavat ansioituneita suorituksia monilla elämänalueilla. Puupalkinnot ovat ainutlaatuinen ja arvostettu tapa osoittaa kunnioitusta ja arvostusta ansioituneille henkilöille tai organisaatioille. Kaiverramme haluamasi tekstit ja logot tyylikkäästi laserilla, kaiverrusjälki on tumma ja hyvin taustastaan erottuva.

Näytä lisää

Kaiverrus lasi- ja puupalkintoon

Lasipalkintoja sekä puupalkintoja löytyy eri kokoisina ja eri mallisina.  Niihin on mahdollista saada joko laattakaiverrus tai laseroida teksti suoraan tuotteeseen. Palkintoihin on mahdollista saada tekstin lisäksi ikuistettua myös yrityksen tai yhdistyksen logo.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.