Pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Pokaalit juhlistavat palkintojenjaon

Pokaalit ovat aina olleet palkinnoista halutuimmat! Pokaalin historia voiton ja menestymisen symbolina juontaa juurensa kauas. Se on palkitsemisen perinteinen juhlistaja, joka todella ilmaisee saavutuksen arvon. Suuret urheilujuhlat ja omat henkilökohtaiset saavutukset ovat pokaalin arvoisia suorituksia. Myös moniin yhteisiin hetkiin ja leikkimielisiin kisoihin oikea palkintopokaali tuo aivan erityistä juhlan tuntua. Pokaali jättää saajalleen kauniin muiston ja ansaitsee kunniapaikan. Sen erityinen arvo ikimuistoisella hetkellä tuo voittajalle iloa lapsista aikuisiin. Pokaalilla voit palkita reippaat ja sinnikkäät eri ikäiset urheilusankarit, tietokilpailuiden voittajat, myyntitykit tai huimapäisimmät heittäytyjät lajissa kuin lajissa!

Verkkokauppamme valikoimasta löydät paljon erilaisia pokaaleja ja jokainen niistä voidaan halutessasi yksilöidä kaiverruksella. Palkintoihin leikkaamme aina jalustan mittojen mukaan sopivan laatan. Valitsemme kaiverruslaatan värin sen mukaan, onko pokaali hopean vai kullan värinen. Näin kokonaisuudesta tulee tyylikäs ja laatan kaiverrusala saadaan mahdollisimman hyvin käyttöön. Halutessanne laattaan voidaan kaivertaa myös esimerkiksi logo tai muu symboli. Usein pokaalien kaiverruksiin käytettävä laattamateriaali on alumiinia, mutta voimme tehdä laatat myös messingistä tai aidosta hopeasta. Hillityn arvokas jalometalli hopea, tuo palkintoon kestävää arvokkuutta. Myös harjatun messingin vankka tyylikkyys tuo palkintoon ja muistoesineeseen omanlaisensa ulkonäön ja arvon.

Näytä lisää

Pokaalit joka lähtöön

Pokaaleita löytyy paljon erilaisia, erilaisiin palkitsemistarpeisiin. Osa valikoimamme pokaaleista on yksittäiskappaleita. Niiden lisäksi löytyy myös suuria pokaaleja, keskikokoisia pokaaleja, pieniä pokaaleja ja erilaisia pokaalisarjoja. Erityisen arvokkaaseen muistamiseen löytyy myös hienostuneita hopeoituja ja kullattuja pokaaleja. Joissain malleissa pokaaliin on myös varattu tila lajimerkille, joka tuo palkintoon lisää informaatiota saavutuksen luonteesta. Kaikki pokaalimme soveltuvat oivallisesti kiertopalkinnoiksi. Pokaalin jalustan jokainen sivu voidaan varata voittajien nimille, niin palkintonne käyttöikä on pidempi. Tarvittaessa monia pokaaleja voi jatkaa vaikka lisäjalustalla. Näin pokaali myös kiertopalkintona ilahduttaa vuodesta toiseen ja tulee osaksi kilpailuperinnettänne.

Palkitsemisen asiantuntija – Palkintotukku.fi

Autamme sinua palkinnon valinnassa ja kaiverrustekstin suunnittelussa. Haluamme, että palkitsemistilaisuudestasi tulee ikimuistoinen! Meille onnistumisen tunne tulee siitä, kun asiakkaamme löytävät tarpeeseensa juuri sopivanlaiset palkinnot. Verkkokaupasta löydät suosituimpia pokaalimallejamme laidasta laitaan: kultaisia, hopeisia, perinteisiä, moderneja, edullisia ja arvokkaampiakin. Tilaa siis omasi!

Myymälästämme Helsingin Vallilasta löydät paljon lisävalikoimaa verkkokaupan tarjontaan. Tervetuloa! Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9–17. Meille voit myös soittaa numeroon 09 728 7330 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@palkintotukku.fi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.