Muut lajipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

MUUT LAJIPALKINNOT

Muut lajipalkinnot -otsikon alta löydät runsaan valikoiman eri urheilu- tai harrastuslajien palkintoja sekä palkintoja, jotka voit yksilöidä lajimerkin avulla miltei mihin lajiin tahansa. Löydä oman lajisi lajimerkki yli sadan merkin valikoimasta ja liitä se valitsemaasi palkintoon. Palkintoja voidaan käyttää monenlaiseen tarkoitukseen, vain mielikuvitus on rajana. Järjestä kilpailut ja valitse komeimmat palkinnot kattavasta valikoimastamme. Kilpailijat huolehtivat sitten lopusta!

Näytä lisää

LAJIPALKINNOT OMALLA LOGOLLA

Jos palkinnossa on paikka lajimerkille, voimme sijoittaa palkintoon lajimerkin sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi originaalin mukaisesti nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle. Usein logo voidaan painaa tai kaivertaa myös palkinnon jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@palkintotukku.fi tai 09 728 7330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

LAJIPALKINTOJEN KAIVERRUS

Lajipalkinnot yksilöidään kaiverruksella. Kaiverramme toivomasi tekstin tai logon palkintoon kiinnitettävälle kaiverruslaatalle.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta on tuotekohtainen ja näkyy ostoskorissa.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin tilauksesi on oltava valmis. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa lähetyksen Matkahuollon noutopisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus. Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös toimipisteestämme Helsingin Vallilasta.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa verkkokaupassamme tilaamisen yhteydessä.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.