Lajipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Lajipalkinnot joka urheilulajiin

Meiltä löydät sopivat lajipalkinnot joka lajiin!  Jos haluat, että palkinnosta näkee heti mistä lajista se on ansaittu, kannattaa tutustua lajipalkintojen valikoimaamme. Voit valita palkintoihin oman lajisi lajimerkin yli sadan urheilu- ja harrastuslajin valikoimasta.  Suositumpiin lajeihin löytyy lisäksi paljon lajikohtaisia palkintoja, katso esimerkiksi golfpalkinnot, jalkapallopalkinnot, jääkiekkopalkinnot tai salibandypalkinnot. Tutustu, ihastu ja tilaa oman lajisi palkinnot!

Näytä lisää

Lajipalkinnot ja palkintojen kaiverrus

Voit tilata palkinnot myös ilman kaiverrusta, mutta kaiverrus juhlistaa aina palkinnon ja antaa sille lisäarvoa. Lisäksi kaiverrus muistuttaa palkinnon saajaa ikuisesti siitä, mistä palkinto on voitettu. Yleensä palkintoon kaiverretaan esimerkiksi tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä, mutta kaiverrusteksti on vapaasti muotoiltavissa, olemme kaivertaneet vuosien saatossa hyvinkin erilaisia tekstejä. Meillä on käytössämme useita tietokoneohjattuja kaiverruskoneita, joilla kaiverramme toivomasi tekstin tyylikkäästi. Kaiverruksen hinta muodostuu palkintojen lukumäärän ja tekstin määrän mukaan, yksittäisten palkintojen kaiverrus on hieman arvokkaampaa, mutta keskimäärin lajipalkintojen kaiverruksen hinta on noin 2-4 euroa.  Jos haluat logon tai kuvan kaiverrettuna palkintoon, sekin onnistuu mainiosti, kerromme mielellämme lisää!

Kaiverramme myös omat palkintosi tai kiertopalkintojen vuosikiinnitykset. Kaiverrus onnistuu kaiverruslaatalle tai kiertopokaaliin. Kokenut käsinkaivertajamme kaivertaa myös lasia ja muita arvokkaita esineitä, joita ei ole mahdollista kaivertaa koneella.

Palkitsemisen asiantuntija – Palkintotukku.fi

Jos sinua askarruttaa jokin palkintoasia, olemme palveluksessasi. Meillä on reilut 30 vuotta kokemusta palkitsemisesta, joten olemme ehtineet palvella aika monta erilaista asiakasta vuosien saatossa. Autamme sinua mielellämme kaikissa mahdollisissa palkitsemiseen ja muistamiseen liittyvissä asioissa, etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Palvelemme sinua Helsingin Vallilassa, olet aina tervetullut myymäläämme, palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9–17. Meille voit myös soittaa numeroon 09 728 7330 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@palkintotukku.fi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.