Yrityspalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

YRITYSPALKINNOT

Upeat yrityspalkinnot palkitsemaan vuoden työtekijä tai tärkeä yhteistyökumppani. Myös tehokkaat myyntitiimit ja tuotteiden jälleenmyyjät ilahtuvat yksilöllisestä huomionosoituksesta ja arvostuksesta, jota persoonallisesti valmistetut ja kaiverretut yrityslahjat viestivät.

Tuotevalikoimastamme löydät paljon hyviä vaihtoehtoja yrityslahjaksi tai palkinnoksi. Yksilöllisesti kaiverrettu liikelahja ja yrityksen logolla varustettu palkintoesine saa ansaitsemansa huomion työntekijän työpöydällä tai hyllyssä. Kaikki tuotteet löytyvät varastostamme ja saat ne nopeasti omalla logollasi ja haluamallasi kaiverrustekstillä varustettuna.

Näytä lisää

YRITYSPALKINTOJEN KAIVERRUS

Tyylikkäät palkinnot viimeistellään kaiverruksen avulla. Kaiverrus tehdään joko kaiverruslaatalle tai suoraan tuotteeseen. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti. Kaikkiin palkintoihin voidaan myös kaivertaa tai painaa oma logosi.

YRITYSPALKINNOT OMALLA LOGOLLA

Palkinto on tietysti sitä juhlavampi ja arvokkaampi mitä yksilöllisempi se on. Yrityslahjojen vakiomallistomme tarjoaa edullisen mutta arvokkaan tavan palkita ja muistaa. Tyylikäs palkinto yksilöitynä yrityksen omalla logolla on saajalleen ainutlaatuinen muisto. Kaikkiin palkintoihin voidaan kaivertaa tai painaa oma logosi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta on tuotekohtainen ja näkyy ostoskorissa.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin tilauksesi on oltava valmis. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa lähetyksen Matkahuollon noutopisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus. Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös toimipisteestämme Helsingin Vallilasta.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa verkkokaupassamme tilaamisen yhteydessä.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.