Palkintotukku – Kääty Oy

Palkintoja jo vuodesta 1985

Palkintotukku on nopea ja joustava palkintojen toimittaja. Oma maahantuonti mahdollistaa kilpailukykyisen hintatason ja laajan varastovalikoiman. Verkkokauppamme tuotteiden lisäksi liikkeessämme on koko ajan vaihtuva mallisto palkintoja, johon olet tervetullut tutustumaan. Valmistamme palkintoja ja palkitsemisesineitä myös yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, kunnat, valtio sekä myös yksityishenkilöt.

Palkintotukun myymälä

Juuremme juontavat vuoteen 1945, jolloin Kääty Oy perustettiin valmistamaan yrityksille ja erilaisille järjestöille ansiomerkkejä ja mitaleja. Palkintotukku Oy puolestaan perustettiin vuonna 1985 palvelemaan pääkaupunkiseudun palkitsemistarpeita. Vuonna 2012 yritykset fuusioituivat ja tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista toimijoista ja palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Kuulumme samaan konserniin Pocal Oy:n kanssa.

Tuotteet

Meiltä saat perinteisiä palkintoja, kuten pokaaleja ja mitaleita mutta myös lajipatsaita, tsemppareita, pinssejä, seuratunnuksia, viirejä, palkintolautasia ja kaiverrettuja seinätauluja.

Suunnittelupalvelu

Oman suunnittelupalvelumme auttaa sinua ansiomerkki- ja mitali-ideoidesi kanssa. Kerro meille millainen tuote sinulla on mielessäsi, niin jalostamme siitä uniikin tuotteen toiveesi mukaan!

Kaiverrukset

Kaiverrukset ja lahjaesineet ovat erikoisalaamme, olleet jo vuodesta 1945. Vaalimme työssämme suomalaista käsityöperinnettä yhdistäen sitä alamme huipputeknologiaan.

Palkinto tai lahja on täydellinen kun se on yksilöity saajansa mukaan. Me Palkintotukussa yhdistämme teknologian ja perinteisen käsityötaidon tarjoamalla kaiverruspalvelua tarpeesta riippuen joko tietokoneohjatuilla timantti- ja laserkaiverruskoneilla sekä perinteisellä käsikoneella, jolla voidaan kaivertaa myös kaarevia pintoja. Lisäksi ammattitaitoinen käsinkaivertajamme kaivertaa esimerkiksi kynttilänjalat ja monet muut lasiesineet perinteisellä käsinkaiverrusmenetelmällä.

Aukioloajat

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme! Palvelemme Helsingin Vallilassa, osoitteessa Teollisuuskatu 21. Myymälämme on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 – 17. Lauantain ja sunnuntain olemme suljettuna.