Golfpalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Golpalkinnot viheriöiden mestareille!

Onnistunut suoritus on aina palkinnon arvoinen. Kun haluat palkita komeasti, meiltä löydät tyylikkäät golfpalkinnot kaikille viheriöiden mestareille. Hole in One, Nearest the Pin, Longest Drive, tai oman tasoituksen parantaminen. Kaikki palkitsemisen ja juhlimisen arvoisia suorituksia! Mallistostamme löydät upeiden kristallipalkintojen lisäksi paljon erilaisia golfpalkintoja. Jos palkitset mitalein, voimme ehdottomasti suositella loistavaa lasimitaliamme, joka koristellaan säihkyvillä kaulanauhoilla mitaliväreissä.

Tervetuloa tutustumaan myös myymälämme golfpalkintotarjontaan.

Näytä lisää

Golfpalkinnot omalla logolla

Jos palkinnoissa on paikka lajimerkille, voimme sijoittaa palkintoon lajimerkin sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi originaalin mukaisesti nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle.  Usein logo voidaan painaa tai kaivertaa myös palkinnon jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@palkintotukku.fi tai 09 728 7330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Golfpalkintojen kaiverrus

Golfpalkinnot yksilöidään kaiverruksella. Kaiverramme toivomasi tekstin tai logon palkintoon kiinnitettävälle kaiverruslaatalle.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.