Design-Pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Design-pokaalit

Design-pokaali on valintasi kun vain paras on riittävän hyvää! Jos etsit palkintoa tai lahjaa erikoistilanteeseen, tästä löytyy sinulle ratkaisu. Valitse upea design-pokaali ja viimeistele se yksilöllisellä kaiverruksella.

Myymälässämme on myös vaihtuva mallisto erilaisia upeita design-pokaaleja ja muita erikoispalkintoja. Tervetuloa tutustumaan palkintoihin myös paikan päällä. Liikkeemme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Näytä lisää

PALKITSEMISEN ASIANTUNTIJA – PALKINTOTUKKU.FI

Autamme sinua palkinnon valinnassa ja kaiverrustekstin suunnittelussa. Haluamme, että palkitsemistilaisuudestasi tulee ikimuistoinen! Meille onnistumisen tunne tulee siitä, kun asiakkaamme löytävät tarpeeseensa juuri sopivanlaiset palkinnot. Verkkokaupasta löydät suosituimpia pokaalimallejamme laidasta laitaan: kultaisia, hopeisia, perinteisiä, moderneja, edullisia ja arvokkaampiakin. Tilaa siis omasi!

Myymälästämme Helsingin Vallilasta löydät paljon lisävalikoimaa verkkokaupan tarjontaan. Tervetuloa! Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9–17. Meille voit myös soittaa numeroon 09 728 7330 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@palkintotukku.fi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta on tuotekohtainen ja näkyy ostoskorissa.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin tilauksesi on oltava valmis. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa lähetyksen Matkahuollon noutopisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus. Halutessasi voit noutaa tilauksesi myös toimipisteestämme Helsingin Vallilasta.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa verkkokaupassamme tilaamisen yhteydessä.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.