Design-Pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Design-pokaalit

Design-pokaali on valintasi kun vain paras on riittävän hyvää! Jos etsit palkintoa tai lahjaa erikoistilanteeseen, tästä löytyy sinulle ratkaisu. Valitse upea design-pokaali ja viimeistele se yksilöllisellä kaiverruksella.

Myymälässämme on myös vaihtuva mallisto erilaisia upeita design-pokaaleja ja muita erikoispalkintoja. Tervetuloa tutustumaan palkintoihin myös paikan päällä. Liikkeemme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Näytä lisää

PALKITSEMISEN ASIANTUNTIJA – PALKINTOTUKKU.FI

Autamme sinua palkinnon valinnassa ja kaiverrustekstin suunnittelussa. Haluamme, että palkitsemistilaisuudestasi tulee ikimuistoinen! Meille onnistumisen tunne tulee siitä, kun asiakkaamme löytävät tarpeeseensa juuri sopivanlaiset palkinnot. Verkkokaupasta löydät suosituimpia pokaalimallejamme laidasta laitaan: kultaisia, hopeisia, perinteisiä, moderneja, edullisia ja arvokkaampiakin. Tilaa siis omasi!

Myymälästämme Helsingin Vallilasta löydät paljon lisävalikoimaa verkkokaupan tarjontaan. Tervetuloa! Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9–17. Meille voit myös soittaa numeroon 09 728 7330 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti@palkintotukku.fi.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.