Mittatilaustaulu P70

Mittatilaustaulu P70

Isokokoinen mittatilaustaulu jalopuusta. Voidaan tehdä joko vaaka- tai pystymalliin. Koko 450×350 mm.

alk. 300,00 €

Tuotekoodi: - odottaa valintaa -

Määrä

Koko

Saatavuus: Varastossa

Tuotekuvaus

Isokokoinen mittatilaustaulu P70 jalopuusta. Voidaan tehdä joko vaaka- tai pystymalliin. Koko 450x350 mm. Huom! Toimitusaika 3-4 viikkoa.

Lähetä lisätiedot kaiverrus- ym. erikoistoiveista sähköpostitse osoitteeseen: myynti@palkintotukku.fi

Tutustu kaiverrusohjeisiin!

Näytä lisää

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.