Lasipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Säihkyvä lasipalkinto

Lasipalkinto on tyylikäs ja aikaa kestävä valinta, joka sopii hyvin lahjaksi, palkinnoksi tai huomionosoitukseksi. Lasipalkinto muistuttaa saajaa hillitysti välkehtien hienosta hetkestä ja sopii säilytettäväksi niin kotona kuin työpaikallakin. Palkinnon saaja arvostaa eleganttia palkintoaan varmasti! Lasinen palkinto on tyylikäs valinta mihin tahansa palkitsemisjuhlaan tai gaalaan. Valitse valikoimastamme tarkoituksiinne sopiva palkinto ja suunnittele ytimekäs teksti palkintoon. Me toteutamme!

 

Näytä lisää

Kaiverrus lasipalkintoon

Lasipalkintoja löytyy eri kokoisina ja eri mallisina.  Niihin on mahdollista saada joko laattakaiverrus tai laseroida teksti suoraan lasiin. Palkintoihin on mahdollista saada tekstin lisäksi ikuistettua myös logo.

Tilaus- ja toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Teemme itse kaiverrukset, joten tarvittaessa saamme palkinnot nopeastikin valmiiksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kaiverrusta, kaiverruksen hinta lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti.
  • Otamme aina huomioon ilmoittamasi päivämäärän, jolloin palkintojen on oltava valmiit. Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on erityistoiveita toimituksen suhteen.
  • Tilaukset voi noutaa Helsingin Vallilasta, lisäksi toimitamme tilauksia Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita toimituksen kotiin tai töihin. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi noutaessasi palkinnot myymälästämme. Seuran, yhdistyksen tai yrityksen on mahdollista ostaa myös laskulla. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Jos mikään asia askarruttaa olethan meihin yhteydessä: myynti@palkintotukku.fi tai 09-7287330, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.